کاهش نسبی تب تورم خوراکی‌ها در پایان مرداد ماه

تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران از کاهش نسبی تب تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در پایان مرداد امسال حکایت دارد.

به گزارش صدای بورس، داده‌های مرکز آمار ایران نشان می‌دهد: در مردادماه امسال از میان ۵۳ قلم کالای خوراکی منتخب، تغییر نرخ سالانه تعداد ۳۱ قلم آن، از نرخ تورم نقطه به نقطه نقاط شهری پایین تر بوده است. نرخ تورم نقطه به نقطه در این دوره ۳۲.۱ درصد گزارش شده است.

در پایان مرداد ماه امسال نسبت به مرداد پارسال، بالاترین افزایش نرخ‌ها عمدتا در گروه میوه‌ها و صیفی‌جاتی نظیر هندوانه، گوجه فرنگی، پیاز، هویج، لیموترش، هلو، لوبیا قرمز و... رخ داده است. به طوری که در یک سال گذشته نرخ این دسته از خوراکی‌ها بین ۵۵ تا ۸۳ درصد افزایش یافته است.

براساس گزارش مرکز آمار ایران، در این دوره در مقابل کاهش ۳ تا ۱۲ درصدی نرخ مرغ و روغن نباتی، قیمت گوشت گوسفندی ۵۵ درصد افزایش نرخ را تجربه کرده است.

کاهش نسبی تب تورم خوراکی‌ها در پایان مرداد ماه

  • منبع:سنا

کد خبر 502598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =